#1/2015 LUK hírlevél | LOOK newsletter
View information about this programme in English
Fotók © Szita Krisztina
Leiratkozom | Unsubscribe


"A lehető legrövidebb idő alatt hódíts meg akkora területet, amekkorát csak tudsz. El kell ismerned, hogy van ebben valami megnyugtató."
Guy Ben-Ner: Bárcsak az éhséget is..., 2009

Tovább tágítjuk a galéria határait és a most induló gyerekprogramunkra birtokba vesszük a lépcsőházat.


avagy

A Csak Egy Pillanatra Birtokolt Valóság Képekben Rögzítve

LUK
Bajcsy-Zsilinszky köz 2. - Budapest
+36304893569
 
2015. október 17. (szombat) | 10:30h-12:30h

Itt egy talált helyzet, ott egy talált tárgy.

Helyre teszünk ezt-azt, mert néha a tárgyak elkóborolnak, a mondatok elvándorolnak, a képek átváltoznak, az emberek megváltoznak...

Guy Ben-Ner kiállításáig igen sok lépcsőn jutunk el, az útvonalunk kanyargós. Míg feljutunk, időről-időre megpihenünk, nyomot hagyva itt-ott, vágunk és ragasztunk, no meg elkészítünk egy különleges zsebnyomtatót, hogy mi el ne tévedjünk.A «LUK» időről időre az aktuális kiállításhoz kapcsolódó «Lépcsőházi Alkotóprogrammal» jelentkezik. Schopp Ildikó és asszisztensei közreműködésével a 2 órás kézműves foglalkozás alatt a gyerekek felfedezhetik és kiélhetik saját kreativitásukat és fantáziájukat, miközben egyéniségük a személyes kapcsolatokon keresztül is fejlődik.

A program INGYENES. Az alkotóprogramot 3-tól 12 éves korig ajánljuk. A gyerekeknek felnőtt felügyelete szükséges.


Schopp Ildikó szociálpedagógus, aki több iskolai korosztálynak tart csoportos művészetközvetítő foglalkozásokat. Óvodák és iskolák fejlesztő csoportjai után az Ernst Múzeumban, a Kiscelli Múzeumban és a Műcsarnokban kezdett workshopokat szervezni. Fő érdeklődési területe a kortárs művészet és a gyermekrajzok kapcsolata, illetve a kortárs művészet óvodásokra és kisiskolásokra gyakorolt hatása.